Jazz Tour aan de MAAS

Op 12 september organiseert Stichting AIM het muziekfestival Jazz Tour aan de Maas, een combinatie van natuur beleven en muziek genieten op bijzondere locaties.

Stel je voor: Op een nazomerse dag, fietst het publiek van de ene monumentale locatie naar de andere. Het rijdt langs de prachtige bosrijke omgeving en mooie uiterwaarden rondom de Maas in de Noord-Limburgse gemeenten Gennep, Mook & Middelaar, Bergen en Cuijk (Noord-Brabant). Plekken, die niet voor niets zijn uitgeroepen tot ‘meest ontspannende fietsgemeenten van Nederland‘. Ondertussen geniet het van jazzconcerten van hoge kwaliteit, uitgevoerd door de top van de Nederlandse Jazz scene. Tussendoor nemen de bezoekers even de tijd voor een hapje en drankje op het terras en daarna gaan ze weer verder, door het groene landschap naar het volgende concert. Jazz Tour aan de Maas prikkelt het gehoor; we nodigen ons publiek uit om te luisteren naar een gevarieerd palet van jazzmuziek, afgewisseld met de klanken van de natuur.

Ontdek de line up hier: www.jazztouraandemaas.nl